calo06 Autoškolák

Registrácia : 10.09.2011 Počet príspevkov : 140 Auto : golf 4 1.9TDi PD 4motion Bydlisko : TL HIENOVo
 | Predmet: pri studenom štarte svieti kontrolka chladiacej kvapaliny 7/3/2013, 14:20 | |
| čaute mam problem ked naštartujem studene auto tak sa mi rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny a pal pc mi píše kotrolu chladiacej...ale tej tam mám dost tak vobec neviem čo stým...a ked sa auto trocha zohreje a zhasnem a znova naštartujem tak to prestane....prosím pomožte mi  |
|
Myrec Začiatočník

Vek : 36 Registrácia : 15.11.2009 Počet príspevkov : 42 Auto : VW Golf V 1,9 TDI BKC 77 kW (2005,chip 130 HP) Bydlisko : Nitra
 | Predmet: Re: pri studenom štarte svieti kontrolka chladiacej kvapaliny 13/3/2013, 18:23 | |
| Otvor nadrzku (samozrejme pri zhasnutom motore),vo vnutri je snimac,su to take dva rovnobezne akoby drotiky,ktore su ponorene do kvapaliny. Trosku,ale fakt iba trosku ich ohni k sebe (staci par milimetrov). Zavri nadrzku = VYRIESENE |
|
Chlpik Začiatočník

Registrácia : 20.09.2012 Počet príspevkov : 12
 | Predmet: Re: pri studenom štarte svieti kontrolka chladiacej kvapaliny 15/3/2013, 07:58 | |
| Mne to robilo tiez ale stacilo mi otvorit nadrzku a zubnou kefkou precistit cidlo su to take dve kovove tycky |
|
bho Začiatočník

Registrácia : 02.04.2010 Počet príspevkov : 2
 | Predmet: Re: pri studenom štarte svieti kontrolka chladiacej kvapaliny 2/4/2013, 18:09 | |
| Tento problem som mal na Golf 4 1.9tdi a tiez na Seate 1.9tdi. Na Golfe som mal prasknutu vyrovnavaciu nadrzku. Tu mi v Nitre vymenili a mam pokoj. Na Seate som mal prasknute tesnenie pod hlavu, takze vymena tesnenia a prebrusenie hlavy. Uz je to rok z zatial jazdim bez problemov. Ak chces odpis aku zavadu si mal ty. |
|
Sponsored content
 | Predmet: Re: pri studenom štarte svieti kontrolka chladiacej kvapaliny  | |
| |
|